/ Allmänt /

Juli månad

 
Nu är även Juli månad förbi och det känns ju lite deprimerande. Och att swefilmer stängt ner idag är ju lika deppigt det med, haha. Men ändå, fatta att vi snart lever i höstmörker igen, fatta att vi börjar skolan om 12 dagar och att sommaren nästan är över!? Ska jag behöva ta mig igenom 10 månader innan jag får uppleva sommar igen, alltså neej. Blev ju lite deppigt det här nu men jag är ju liksom redan skoltrött, haha. 
 
I stället för att tänka på dehär kalla månaderna vi har framför oss så kan vi ju blicka tillbaka lite på Juli månad, det har ju ändå varit en lyckad månad. Så vad har jag gjort i juli då? Det blev en liten trip till sverige, har fotat en hel del med Sara, försökt mig på att fota vattendroppar för första gången, och så har det  blivit en massa massa ED träningar + uppträdanden, men jag klagar inte! Det har nog varit det bästa med denna månad. Slängde ju även in våra gruppbilder som vi tog efteråt där i kollaget. Fina va, haha.
 
Juli var en bra månad och nu har jag ingen aning om vad som händer i augusti. Får väl vänta och se. Skola blir det i alla fall och spotlight! Längtar verkligen tills ED träningarna börjar på nytt.