/ Allmänt / Vardagsbilder /

Picknick och släktkalas

Igår steg jag upp och stack till skolan trots att det var lördag. Vi hade någon sorts extradag så de som inte var på stafettkarnevalen var på en 20km cykeltur. Vi hade ganska tur med vädret ändå och efter cykelturen kom vi tillbaka till skolan för att äta lunch innan vi fick fara hem igen. 
 
Lite senare på lördagskvällen for jag och Emilia på årets första bryggpicknick. 20 maj var ett betydligt senare datum än tidigare år, men det här var första gången som det faktiskt var perfekt väder att ha årets första picknick på! En riktigt trevlig kväll blev det.
 
Idag har jag spenderat största delen av dagen i Karperö på släktkalas. Vi började ställa oss hemåt därifrån först sjutiden och då var vi alla hungriga igen trots att vi ätit massa gott där också, hahah typiskt oss. Så det blev en vända via burger king innan vi började köra hemåt. 
 
Vädret har ju också varit på topp denna helg och det har verkligen gjort mig på extra bra humör. Så skönt med lite sol ju. Hoppas att ni också har haft en riktigt fin helg!